Mutua Madrilena revine la Renault?

Publicat duminică, 23.12.2007 21:07 de Daniel Popescu

Sponsorul spaniol Mutua Madrilena va reface legatura cu Fernando Alonso la Renault in 2008, potrivit presei spaniole de duminica.

Dupa plecarea dublului campion mondial de la McLaren Mercedes, compania de asigurari cu sediul la Madrid si-a negociat incheierea contractului cu echipa lui Ron Dennis, insa intr-un comunicat de presa emis saptamana trecuta

oficialii companiei au negat ca decizia de a parasi echipa ar avea vreo legatura cu Alonso. Mutua Madrilena a intrat in Formula 1 in 2005 alaturi de Renault, insa a optat sa se 'mute' la McLaren impreuna cu pilotul spaniol la finele anului trecut.

Informatiile provenite din Spania indica acum ca Mutua Madrilena a semnat un nou contract cu Renault, insa informatia nu a fost confirmata oficial.

Interesul companiei spaniole de a ramane in F1 in 2008 este justificat de cele doua curse care se vor desfasura in Spania anul viitor: Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona si Marele Premiu al Europei de la Valencia.

Anterior, s-a vehiculat ca valoarea contractului de sponsorizare a companiei in 2007 s-a ridicat la circa 5 milioane de dolari.

  • KKK, luni, 24.12.2007 13:58
    Stiri sau reclame?????????????

    Cred ca am sa renunt sa frecventez acest site de reclame. Deja in afara de reclame nu iti mai sare nimic in ochi trebuie sa stai ca papagalu sa astepti sa dispara reclama sau sa fii atent sa nimeresti X-ul. II drept ca si voi trebuie sa traiti dar si mai drept ii ca daca vreti sa traiti de pe urma noastra ca cititori trebuie sa ne acordati asa macar de fatada o idee de respect.