Honda: "Putem castiga campionatul"

Publicat luni, 24.12.2007 14:23 de Daniel Popescu

Sosirea lui Ross Brawn la Honda Racing ca sef de echipa a jucat un rol important in recapatarea increderii lui Jenson Button ca poate deveni campion mondial, sustine CEO-ul team-ului japonez, Nick Fry.

Button a fost intotdeauna convins ca Honda poate reveni dupa campania dezastruoasa din 2007, insa Fry crede ca angajarea lui Brawn l-a facut pe Button sa fie sigur de acest lucru.

"Loialitatea lui Jenson fata de echipa, chiar si inaintea sosirii lui Ross, a fost admirabila", a declarat Fry. "Este cu siguranta o parte din echipa, ma inteleg foarte bine cu el si a crezut ca putem reusi. Dar este o diferenta intre a crede si a sti.

Inainte de venirea lui Ross cu totii am crezut ca putem construi o masina capabila sa castige campionatul mondial. Dupa venirea lui Ross stim ca putem face asta. Avem toate facilitatile la cel mai inalt nivel.

Avem oameni de top, infrastructura companiei este de prima clasa si este incantator ca Ross, care stie cum arata o echipa de top, a venit si este multumit de ceea ce a gasit".

  • Bon_scott, luni, 24.12.2007 21:37
    si marmota invelea ciocolata in staniol.....

    BAR au avut o masina extrem de competitiva si in 2004, de fapt, au avut cea mai buna masina si cate curse au castigat?0! Nu poti castiga campionatul daca nu castigi curse, cred ca e destul de logic pentru noi, pentru Honda insa..... Oricum, n-au cu cine-l castiga: Button s-a nascut erou si va muri speranta, iar Rubens.....vai de capu lui!

  • alina b, marţi, 25.12.2007 23:06
    :)))

    in visele lor poate :))))))))))

  • edyman, luni, 31.12.2007 08:54
    ptr. cei de sus

    Din momentul in care se fac restructurari masive la o echipa se asteapta rezultate dar in cca 3 ani. Honda poate nu va fi campioana in 2008 dar in 2009 si 2010 se va bate in primii 3. Este o echipa cu multa ambitie si daca alaturi de button va mai veni si un pilot tanar dornic de afirmare cred ca or sa cam faca valuri mari. Asa ca, alina b, vezi sa nu te trezesti iar bon-scott, tu ai niste teorii bune dar nefondate. Kimi este in f1 de 6 ani, timp in care a tot amenintat ca va fi campion si nu a fost pana cand nu a facut o schimbare majora. Ross Brawn este capabil sa faca o echipa campioana!