Mosley, multumit ca McLaren a pierdut titlul la piloti

Publicat sâmbătă, 22.12.2007 20:32 de Daniel Popescu

Max Mosley spune ca se simte 'usurat' ca Lewis Hamilton si Fernando Alonso au esuat in tentativa de a castiga titlul mondial al pilotilor in 2007.

Presedintele FIA a declarat in presa engleza ca scandalul de spionaj dintre Ferrari si McLaren ar fi lasat un semn de intrebare daca titlul mondial ar fi fost castigat de un pilot al echipei McLaren Mercedes. Mosley a argumentat ca Hamilton si Alonso ar fi trebuit sa fie exclusi din campionatul pilotilor din cauza scandalului de spionaj.

Intrebat daca a fost multumit ca, spre surprinderea tuturor, Kimi Raikkonen a castigat titlul in ultima cursa din Brazilia, Mosley a raspuns. "Ma simt usurat pentru ca, daca unul dintre cei doi piloti McLaren ar fi castigat, ar fi existat intotdeauna un semn de intrebare. Nu sunt sigur cat de mare ar fi fost acest semn de intrebare, dar ar fi existat. Iar asta ne-ar fi pus intr-o situatie foarte dificila. Cred ca am fost foarte norocosi".

Mosley nu a ezitat sa lanseze un atac la adresa sefului echipei McLaren, Ron Dennis, pe care l-a acuzat in repetate randuri ca a mintit in acest scandal de spionaj. "Il plac foarte mult pe Dennis. Dar dispretuiesc atitudinea lui fata de Formula 1 cand spune, de exemplu, ca este pasionat de Formula 1. Asta nu este adevarat", acuza Mosley. "Este pasionat ca McLaren sa termine pe primele doua locuri in fiecare cursa, asta este job-ul sau, dar nu este acelasi lucru cu a fi pasionat de Formula 1. Este o prostie sa pretinzi asta".

  • robs, duminică, 23.12.2007 13:50
    .

    din formula 1 ar trebui sa fie exclusa fosila asta mergatoare numita max mosley

  • da, duminică, 23.12.2007 19:25
    ron denis

    si ron denis trebuie exclus pe viata din formula 1

  • donci, miercuri, 26.12.2007 22:25
    SIGUR

    dar este adevarat ca Ron este interesat doar de primele 2 locuri si acest lucru este ceva normal nu?

  • edyman, luni, 31.12.2007 09:20
    pentru cei de sus

    de robs: Cu toate astea ai dreptate. Mosley este varza ca manager. de da: din pacate nu se poate; are actiuni la mercedes... de donci: du-te si plimba-te ca nu ai inteles nimic.