Mosley: "Hamilton a suferit atacuri rasiste si in China"

Publicat luni, 11.02.2008 13:31 de Daniel Popescu

Presedintele FIA, Max Mosley, spune ca primele atacuri rasiste la adresa lui Lewis Hamilton nu au avut loc in timpul testelor de la Jerez din Spania, ci pe parcursul Marelui Premiu al Chinei din sezonul trecut.

"Anthony Hamilton mi-a spus ca in China au fost cativa oameni cu un comportament abuziv, nu fani chinezi, ci oameni care au calatorit din Spania"

, a declarat Mosley pentru Sunday Times. "Daca ar fi mers in Australia si ar fi facut ceva asemanator, ar fi putut fi arestati si nu ar mai fi putut calatori in alte tari. Vom face totul pentru a opri astfel de lucruri. Daca sunt putini oameni implicati, asa cum se pare ca a fost cazul, vom face tot posibilul pentru a-i opri".

  • Iceman, luni, 11.02.2008 14:38
    asta era culmea

    "Anthony Hamilton mi-a spus ..., nu fani chinezi, ci oameni care au calatorit din Spania"...asta era chiar buna: Chinezii sa fie rasisti :)))))))))

  • kkk, luni, 11.02.2008 15:17
    Hamhamilton

    Propun sa adunam material pentru ridicarea unei statui , un monument al oprimarii rasiale, asta daca nu face altceva pe pishta atunci da din papagal si boceste ca o baba ca ii oprimat si huiduit. Si MS si Alonso a fost huiduit da numa pe acest Hamhamilton facem crima daca il huiduim. Oare de ce huiduielile din China apar doar dupa cateva luni foarte bune.Deci daca cuma fac HUUUUUUUUUU HAmhamilton inseamna ca sunt rasist si am ceva cu populatia de culoare????????

  • florin, luni, 11.02.2008 15:39
    hamilton

    Cred ca omul asta sufera rau de mania persecutiei, toti il fura toti il persecuta, toata lumea se ia de el ca este negru(culmea chiar este dar are si gandire de negru dar a celor de acum 100 de ani), de ce nu i-au dat mai oamenilor titlul de anul trecut? Nici macar nu trebuia sa vina pe pista macar. McLaren s-a intepat anul trecut cand credeau ca au titlul in buzunar avand o masina excelenta si 2 piloti buni. Ce au zis ei titlul tot il luam, dar am da o lovitura mare daca l-ar lua hamilton,asa ca hai sa faccem in asa fel incat sa-l castige numai ca nu a fost sa fie asa, mai era pe acolo si Kimi. Asa ca cel care saracul a picat la mijloc a fost Alonso si normal ca s-a basicat, nu?

  • bogdan, marţi, 12.02.2008 19:34
    >

    >>> trebuie facut neaparat un monument ""inchinat in cinstea lui hamilton"" .....PAI NU ?? Acuma ca mcclaren si-a luato in mina cu titlul ,,,,si au ramas cu degetu in c...........,,,,ce s-au gindit sa mai scoata si ei ,,,,,, idei rasiste .....