McLaren sustine ca numai Coughlan a avut documentele

Publicat marţi, 17.07.2007 10:36 de Daniel Popescu

Luni, presa italiana a publicat fragmente din declaratia lui Coughlan in care acesta afirma ca a aratat documentele confidentiale ale echipei Ferrari si altor membri de la McLaren.

In replica, echipa anglo-germano a emis un nou comunicat de presa in care sustine in continuare ca niciun alt membru al team-ului nu stia de existenta acelor documente.

"Este o interpretare eronata a lucrurilor. In urma propriei investigatii, McLaren poate confirma ca niciun material apartinand Ferrari nu a fost in posesia unui angajat al nostru, cu exceptia celui dat in judecata de echipa italiana. Faptul ca acesta a detinut documente confidentiale apartinand Ferrari nu a fost cunoscut de catre alti membri ai echipei decat pe 3 iulie 2007. McLaren a stabilit ca nicio informatie de la Ferrari nu a fost utilizata pentru dezvoltarea monoposturilor sale. McLaren va avea oportunitatea sa prezinte adevarata derulare a evenimentelor la Congresul FIA de la Paris din 26 iulie 2007", se arata in comunicatul oficial al echipei McLaren.

FIA a chemat echipa McLaren la Congresul de la Paris din 26 iulie pentru a raspunde acuzatiilor de spionaj din acest caz.

  • reddog, marţi, 17.07.2007 10:56
    Ciudat !

    inclin sa cred ca evitati intentionat stirile cu Ferrari aparute si ieri si astazi

  • unu, marţi, 17.07.2007 11:03
    care stiri?

    era una cu massa si atat

  • matrixu, marţi, 17.07.2007 11:23
    mai era

    si faza ca Stepney zicea ca Ferrari il hartuieste si ca a trebuit sa plece din Italia pentru ca se teme ptr viata lui.

  • reddog, marţi, 17.07.2007 11:29
    hehe

    si tu l-ai fi haituit dak erai in locul lor

  • matrixu, marţi, 17.07.2007 11:41
    haituire

    Doamne fereste. Nu l-as fi haituit. Doar ca "accidental" ar fi sarit cu masina in prapastie, i-ar fi fost descoperit corpul la baza unei cladiri peste vreo 30 de ani. Chestii dintr-astea. Cum sa-l haitui? :D

  • Giannig, marţi, 17.07.2007 12:01
    sper asa sa fie

    Geez, Ferrari este o religie in Italia, iar Stepney e un porc de pacatos ateu pentru ei acum, uita serviciile aduse. Nu am avut inca placerea de a-l cunoaste personal pe Ron Dennis sau echipa de la conducere, dar nu ma indoiesc nici o clipa ca ar fi fost intentii de spionaj la Mclaren. Lui Ron ii plac lucrurile "his way" si nu l-ar interesa ce e in curtea Ferrari. Daca presa scoate baliverne si pe cele mai mici evenimente, trebuie acceptat ca in cazul a ceva major, vor fi denaturari. Coughlan, ca si Newey pe care l-a suplinit, poate fi inlocuit. Sper insa ca acest scandal sa nu ii afecteze pe Jonathan Neal (eroul meu personal), Whitmarsh sau pe micutul Paddy Lowe caruia i se datoareaza in mare parte succesul lui MP4 22. Sa vedem ce va fi joia urmatoare.

  • Giannig, marţi, 17.07.2007 12:03
    ...

    am scris un pic aiurea mai sus..."ma indoiesc ca ar fi avut intentii de spionaj"