Toro Rosso promite cresterea fiabilitatii

Publicat marţi, 17.07.2007 11:07 de Daniel Popescu

Seful echipei Toro Rosso, Franz Tost, admite ca echipa italiana a esuat in tentativa de a-si indeplini obiectivele pentru sezonul 2007.

"Inca facem eforturi pentru a creste fiabilitatea si sper sa reusim asta pana la cursa de la Budapesta (n.r - 5 august). Stim care sunt problemele noastre si trebuie sa aducem modificari la design, dar asta nu se poate intampla peste noapte"

, a declarat Tost.

Constient de problemele pe care le intampina echipa sa, Tost sustine ca mecanicii isi vor indeplini misiunea si vor reusi sa imbunatateasca performantele masinilor. "In momentul de fata este evident ca evoluam sub asteptari. Problema principala este apasarea aerodinamica. Vom avea o aripa fata noua, insa nu mai devreme de cursa de la Istanbul (n.r - 26 august). In ceea ce priveste mecanica, avem cateva idei bune pe care dorim sa le implementam pentru a imbunatati set-up-ul si performanta generala a masinii. Echipa de mecanici este foarte buna. Totusi, cativa membri experimentati au plecat si a durat ceva timp pana am reusit sa intelegem exact ce probleme avem", a precizat el.

Alaturi de rivalii de la Spyker, Toro Rosso este singura echipa din F1 care nu a reusit sa castige niciun punct in primele 9 curse. Mai mult, Liuzzi si Speed au abandonat in total de 13 ori in cele 18 starturi de pana acum.