De Ferran paraseste Honda Racing

Publicat marţi, 17.07.2007 10:14 de Daniel Popescu

Directorul sportiv Gil de Ferran va parasi Honda Racing cu efect imediat, a anuntat echipa japoneza.

"Sunt dezamagit ca Gil pleaca de la echipa. Inca de la sosirea sa in 2005 am avut o relatie foarte buna. Oricum, o echipa este asemanatoare unui puzzle in care fiecare piesa trebuie sa se potriveasca perfect. Gil nu mai era multumit de rolul sau in echipa si a considerat ca a sosit timpul sa caute noi oportunitati. Totusi, speram ca Gil va mentine o relatie stransa cu familia Honda"

, a declarat seful echipei Honda, Nick Fry.

La randul sau, Ferran admite ca paraseste cu regret echipa cu care a colaborat timp de peste 10 ani. "Evident, sunt foarte dezamagit sa plec de la Honda. Am un mare respect pentru Honda, cu care am fost asociat vreme de peste 10 ani. Nu a fost o decizie usoara. Am simtit ca am venit aici pentru un anumit rol care nu s-a materializat asa cum speram. As vrea sa multumesc tuturor membrilor echipei pentru tot sprijinul care mi-a fost acordat si le urez mult succes in viitor", a declarat Ferran.

De Ferran, dublu campion CART si castigator al Indianapolis 500 in 2003, s-a alaturat echipei Honda in aprilie 2005.

  • matrixu, marţi, 17.07.2007 10:37
    rezultate

    Pai la ce rezultate "fenomenale" au avut...nici nu ma mira

  • omu negru, marţi, 17.07.2007 11:19
    honda

    daca button ar fi baiat destept ar parasi si el echipa !!! in 5 ani la honda a luat o singura victorie si aia la noroc !! are aproape 30 de ani si rezultate cam putine ...

  • bleah, marţi, 17.07.2007 11:31
    for matrixu

    Ai urmarit campionatul Indy/Cart ca sa stii ce rezultate a avut, si modul in care pilota Gil De Ferran ?! Din raspunsul tau, in mod sigur nu, asa ca SHUT UP!

  • Giannig, marţi, 17.07.2007 11:48
    e cam suspicioasa plecarea

    Poate ca se saturase. Dar poate ca oala spionajului Mclaren-Ferrari da in foc joia urmatoare, si nu a mai vrut sa stea sa se friga. Trebuie sa recunoastem ca plecarea e cam inopinata. Altfel, n-are decat sa vina Indy si in Europa, F1 tot nu e spectaculoasa. Poate aduce asa ceva interesant De Ferran pe vechiul continent.