McLaren nu se asteapta la atacuri rasiste la Jerez

Publicat marţi, 12.02.2008 10:45 de Daniel Popescu

Pentru prima oara de la recentul scandal de rasism de la Barcelona, Lewis Hamilton va reveni in Spania pentru o noua sesiune de teste pe circuitul de la Jerez.

McLaren a programat o sesiune de teste de 3 zile pe circuitul spaniol, iar directorul de motorsport al Mercedes, Norbert Haug, nu se asteapta la incidente.

"Credem ca toti fanii se vor purta asa cum trebuie. Pentru noi, incidentul de la Barcelona este de domeniul trecutului, iar marea majoritate a oamenilor s-au purtat intotdeauna corect".

Germanul a afirmat ca McLaren nu va lua masuri suplimentare de siguranta pe parcursul testelor. "Siguranta este o problema a operatorilor de cursa. Din partea noastra nu este planificat nimic iesit din comun. Dar vom urmari indeaproape cum evolueaza situatia, iar acelasi lucru este valabil si in cazul FIA", a mai precizat Haug.

Presedintele FIA, Max Mosley, a avertizat ca ca Spania risca sa piarda ambele curse din calendar (Marele Premiu la Spaniei de la Barcelona si Marele Premiu al Europei de la Valencia) daca organizatorii nu vor lua masuri pentru a preveni repetarea incidentelor de la Barcelona.

  • NICU, duminică, 17.02.2008 10:36
    RASISM BRITANIC

    DA PAI NISTE BRITANICI SE POT AGITA PE MARGINE SI IATA CE RASISTI SUNT SPANIOLII.....