Massa ia atitudine in scandalul de rasism

Publicat marţi, 12.02.2008 10:33 de Daniel Popescu

Felipe Massa a minimalizat importanta scandalului de rasism in care a fost implicat Lewis Hamilton si considera ca totul a pornit de la "razboiul" dintre presa spaniola si cea britanica.

Pilotul brazilianul a catalogat abuzul rasist impotriva britanicului ca fiind "urat". "Dar nu am inteles exact de la ce a pornit totul, cu exceptia faptului ca era un razboi intre ziarele spaniole si cele britanice"

, a declarat Massa pentru Gazzetta dello Sport.

Pilotul in varsta de 26 de ani spune ca nu a crezut nimic din relatarilre din presa referitoare la acest incident. "In opinia mea Formula 1 este diferita de celelalte sporturi; avem lupte acerbe, insa acestea se petrec intotdeauna in mod sportiv, lucru valabil si in cazul fanilor", a adaugat el.

Intre timp, pilotul de teste al echipei McLaren, Pedro de la Rosa, are obiectii la afirmatia ca Spania este o tara rasista. "Fanii spanioli sunt educati si pasnici. S-au spus atat de multe despre acest caz. Cel mai important lucru pentru mine este ca la urmatoarele teste se va demonstra ca toti pilotii sunt tratati cu respect", a declarat spaniolul pentru AS.

  • pai da, marţi, 12.02.2008 20:10
    pedrica

    e adevarat,spaniolii sunt educati si pasnici.asta am vazut-o si noi,e adevarat.uitandu-ma la fizionomia ta hipiota nu pot sa declar decat un singur lucru:unii prind mucegai degeaba.....

  • MOSU, duminică, 17.02.2008 10:16
    ACORD DAR NU DE HONDA,,,

    Pilotul brazilianul ?!