Massa: "Voi incerca sa castig in Japonia"

Publicat vineri, 10.10.2008 13:01 de Daniel Popescu

Felipe Massa spune ca va face tot posibilul sa castige Marele Premiu al Japoniei, dupa ce a marturisit ca este multumit de prestatia masinii in antrenamente.

Massa considera ca Ferrari a avut parte de o zi buna in antrenamentele libere de vineri, chiar daca Lewis Hamilton a reusit sa il devanseze in ambele sesiuni.

"Sunt multumit dupa prima zi in Japonia. Stabilitatea masinii este foarte buna, atat la primul tur cronometrat cat si pe distante lungi", a declarat brazilianul la finalul antrenamentelor.

"Timpii sunt foarte apropiati si poate ca as fi putut fi mai sus in a doua sesiune daca nu as fi avut trafic in ultimul tur rapid cu pneuri soft. Vreau sa ma descurc bine in acest weekend si voi incerca sa castig si sa aduc acasa cel mai bun rezultat posibil pentru cele doua campionate".

Pilotul Scuderiei Ferrari a terminat de fiecare data in fata coechipierul sau, Kimi Raikkonen, acesta din urma admitand ca sesiunea de calificari va fi decisiva in economia acestui Grand Prix.

"Se pare ca este foarte echilibrat, timpii sunt foarte apropiati. asta inseamna ca va fi important sa avem o sesiune de calificari buna pentru ca altfel riscam sa fim in spatele grilei", a declarat finlandezul.

"Cred ca masina noastra este buna pe acest circuit si chiar daca mai avem de munca pentru a imbunatati manevrarea sunt destul de multumit. Pneurile mai tari sunt foarte consistente, in timp ce pneurile mai moi par sa piarda din performanta pe distante lungi. Nu au fost rele in primul tur si este pacat ca am blocat rotile si nu am putut face un timp mai bun in ultimul tur. Weekendul meu? Voi incerca sa dau tot ce am mai bun pentru mine si pentru echipa".

  • michelle_b, vineri, 10.10.2008 13:41
    @dani

    apropo de declaratia lui Massa si de discutia despre surse si credibilitatea lor (fara NICI un APROPO sau vreun comentariu negativ la articolul de mai sus !!!) cit de interesant (si, totodata aiurea) poate fi, ca pe ACEEASI SURSA, in doua articole diferite (dar provenind de la ACEEASI declaratie a pilotului) sa apara o data o afirmatie si alta data alta afirmatie ???? citez "The times are very close and maybe I could have been a bit further up the order in the afternoon session if I had not encountered traffic on my last run on the soft tyres." si, din aceeasi sursa "They're not bad on the first lap and it's a shame that on my last run, I locked the wheel and was unable to do a good time". Evident, continutul este TOTAL diferit si, poate da o imagine alterata asupra pilotului sau a starii sale, etc etc... multumesc!