Massa spera sa recupereze diferenta fata de Hamilton

Publicat miercuri, 15.10.2008 14:21 de Daniel Popescu

Felipe Massa spera reduca diferenta care il separa de Lewis Hamilton in Marele Premiu al Chinei de la sfaristul acestei saptamani.

Pilotul Scuderiei Ferrari s-a apropiat la numai 5 puncte de liderul clasamentului general si este multumit de modul in care a decurs cursa din Japonia.

Totusi, brazilianul este constient ca lupta pentru titlu este departe de a se fi incheiat.

"Intotdeauna este important sa castigi mai multe puncte decat rivalii tai in acest moment al campionatului, cu numai doua curse inainte de final, asa ca putem fi multumiti ca am reusit sa facem asta"

, a declarat Massa.

"Cu siguranta nu a fost cursa pe care o anticipam, dar in cele din urma a fost un rezultat rezonabil, pentru ca echipa a revenit in fruntea clasamentului constructorilor, iar eu am redus diferenta fata de Hamilton de la 7 la 5 puncte. Dar mai sunt 5 puncte, asa ca trebuie sa recuperam si mai mult; dar cred ca rezultatul din Japonia a fost mai bun decat nimic".

Pentru Marele Premiu al Chinei din acest an, Massa isi propune ca ferrari sa termine pe primele doua poztii, fapt ce i-ar permite brazilianului sa se apropie decisiv de Hamilton in clasament. "Anul trecut la Shanghai am tereminat pe locul 3 intr-o cursa care a inceput pe ploaie", a adaugat el. "Am avut o cursa foarte buna si sper sa ma descurc si mai bine de data asta. Imi place circuitul si cred ca se potriveste monopostului F2008, asa ca vom tinnti primele doua locuri".

  • Join, miercuri, 15.10.2008 19:23
    Au revoir!!!!

    trebuia de mult sa o recuperezi e prea tarziu!!!!!El crede ca este campion deja si Lewis ete in fata lui cu 5 puncte asa poate sa gandeasca su Sutil!!!!!

  • DRAKo, miercuri, 15.10.2008 23:05
    Eu sper sa nu recupereze nicio diferenta

    Ca nu merita!

  • mirco, joi, 16.10.2008 11:08
    @Join & drako

    Eu sper sa recupereze. 1. Pentru ca merita 2. Pentru ca merita si 3. Ca sa "muriti" voi de ciuda.

  • Join, joi, 16.10.2008 15:38
    Sa murim de ciuda ????

    pentru ce sa sa murim de ciuda ma capule noi stim sa pierdem si oricum mor de ciuda cand vad ca unu ca massa un paralel cu tot ce e in F1 e asa de aproape de Lewis.si taci dracu!!!!