Raikkonen: "Il voi ajuta pe Massa la Shanghai"

Publicat miercuri, 15.10.2008 14:45 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen si-a reiterat sprijinul pentru Felipe Massa in lupta pentru titlul mondial, dupa ce in Japonia a pierdut orice sansa matematica de a-si apara trofeul.

Cu doua curse inainte de final, Raikkonen a pierdut orice sansa de a castiga pentru a doua oara consecutiv titlu, finlandezul fiind acum la 21 de puncte in spatele liderului Lewis Hamilton.

Totusi, Raikkonen a reusit in Japonia sa revina in puncte pentru prima oara dupa mai multe curse, motiv pentru care pilotul Scuderiei Ferrari este multumit de evolutia sa.

"Eram atat de jos incat rezultatul de la Fuji a capatat o cu totul alta semnificatie", a declarat Raikkonen in cadrul unui preview al echipei sale. "In sfarsit am reusit sa plec din prima linie si sa termin cursa pe podium. Echipa a fost foarte bucuroasa de punctele pe care le-am adus acasa si ca am reusit sa recapatam conducerea in clasamentul constructorilor. Trebuie sa admit ca locul 2 in calificari si locul 3 in cursa nu reprezinta tocmai ce vroiam, pentru ca am avut posibilitatea sa obtin pole-ul si sa castig cursa de duminica".

Finlandezul isi concentreaza atentia spre China si, in contextul in care nu mai are sanse la titlu, a dezvaluit ca va face tot posibilul sa il ajute pe coechipierul sau, Felipe Massa, sa devina campion.

"Din ianuarie spun ca voi da totul pentru a castiga din nou titlul si ca daca nu voi reusi voi incerca din nou anul viitor. Stiu cum sa devin campion mondial", a continuat finlandezul. "Acum mergem in China. Sa vedem ce putem face acolo, unde am castigat anul trecut. Shanghai este un circuit foarte solicitant si imi place foarte mult. Obiectivul nostru este sa terminam pe primele doua locuri. Il voi ajuta pe Felipe si voi ajuta echipa sa obtina rezultatele pe care le vrea".

  • adrian2089, miercuri, 15.10.2008 14:52
    (ADY)

    ce surpriza ne pregatiti?? :D:D:D:D

  • BoByTzA, miercuri, 15.10.2008 14:57
    :)

    misto castile lui Kimi:):D

  • cobra, miercuri, 15.10.2008 15:06
    lol asa au toti

    surpriza ar fi sa nu se mai puncteze stiri

  • Join, miercuri, 15.10.2008 19:24
    Hahahaha

    tare cobra!!!!!