Bourdais: "Am nevoie de o decizie pentru viitor"

Publicat miercuri, 15.10.2008 14:03 de Daniel Popescu

Sebastien Bourdais solicita sefilor Toro Rosso sa decida cat mai repede linia de piloti ai echipei pentru sezonul viitor.

Francezul spera sa ramana la Scuderia Toro Rosso si in sezonul 2009, insa viitorul sau este incert dupa rezultatele contradictorii din acest an.

Coproprietarul STR, Gerhard Berger, a dezvaluit recent ca o decizie finala va fi luata cel mai probabil dupa incheierea sezonului.

Bourdais crede insa ca o astfel de intarziere i-ar putea periclita oportunitatile pentru anul viitor, in cazul in care echipa va renunta la serviciile sale.

"Nu am nicio sansa sa astept o decizie pana la finalul anului", a declarat Bourdais. "Sunt un pilot de curse profesionist si nu pot astepta la infinit. Daca in decembrie ei aleg sa se bazeze pe altcineva as putea ramane fara niciun loc, asa ca nu pot astepta atat de mult".

"In acest moment am nevoie de o decizie, dar asta este tot ce pot sa fac. Nu este responsabilitatea mea. Lucrurile sunt putin mai complexe decat as vrea si din pacate as putea plati pretul, dar nu pot face mare lucru in privinta asta".