Massa: "Nu ne putem relaxa"

Publicat luni, 28.04.2008 14:46 de Daniel Popescu

Felipe Massa spune ca Ferrari nu se pot relaxa dupa cele doua victorii consecutive obtinute in Bahrain si Spania.

Ferrari au obtinut la Barcelona a treia victorie in patru curse in acest an si s-au distantat de rivali in clasamentul constructorilor. Cu toate acestea, Massa avertizeaza ca Ferrari nu-si pot permite sa se culce pe o ureche, fiind convins ca McLaren si BMW-Sauber vor avea o replica pe masura.

"Cu siguranta suntem la prima cursa cu motoarele, dar privind in urma la testele de aici masina merge in directia cea buna acum"

, a precizat brazilianul. "Am imbunatatit, dar si competitorii nostri au fost apropae de noi in cursa. Trebuie sa fim atenti sa imbunatatim masina in toate zonele dupa fiecare cursa".

Massa a plecat al treilea in cursa insa a reusit sa-l depaseasca pe Alonso, Ferrari obtinand astfel dubla pe circuitul din Catalunya. "Asa cum am mai spus, calificarile erau foarte importante pentru aceasta cursa. Am pornit al treilea, am avut un start foarte bun si am reusit sa trec de Fernando. Asta a fost tot. Ne-am facut temele si am adus cele doua masini Ferrari in frunte. Primele doua locuri sunt foarte importante pentru campionat", a mai spus Massa.

  • Lyvya, luni, 28.04.2008 17:56
    scuzati ca intreb...

    dar stirea cu glock si coulthard mai apare azi? mi sa parut destul de importanta...