Massa insista ca titlul este departe

Publicat miercuri, 12.09.2007 15:57 de Daniel Popescu

Felipe Massa a afirmat din nou ca titlu pilotilor din acest an este o posibilitate indepartata pentru el, dupa abandonul suferit la Monza.

“Imposibil nu este un cuvant pe care imi place sa-l folosesc, dar in ceea ce priveste campionatul pilotilor, daca nu este imposibil pentru mine sa il castig, cu siguranta va fi foarte dificil”

, a scris Massa pe blogul sau oficial. “Nu cedez niciodata, dar nu va fi usor sa refac diferenta de 23 de puncte fata de Hamilton. Daca in prezent sansele de a castiga campionatul sunt foarte mici, nu cred ca atitudinea mea fata de cursele ramase se va schimba. Pana la finalul anului vreau sa castig cat mai multe curse posibil”, a precizat brazilianul.

Massa sustine ca se concentreaza numai la cursa de la Spa, in ciuda reunirii Consiliului Mondial de maine de la Paris. “Joi, cand toti vom sosi pe circuit, toata lumea va astepta vesti de la Paris, de la Consiliul Mondial. In cadrul echipei nu am discutat insa despre aceste lucruri. Important este ca adevarul sa iasa la iveala, insa eu ma concentrez doar la curse. Nu vreau sa ma implic in situatia din afara pistei”, a precizat Massa.

  • georgedaniel, miercuri, 12.09.2007 16:16
    asa e.

    e departe stai linistit massa :)