Raikkonen lupta pentru titlu pana la sfarsit

Publicat miercuri, 12.09.2007 15:35 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen promite sa lupte pentru titlu atat timp cat mai are sanse matematice pentru a castiga campionatul. Sansele finlandezului la titlul mondial au scazut dupa cursa de la Monza, pilotul Ferrari fiind acum la 18 puncte in spatele liderului Lewis Hamilton.

“Vom lupta atat timp cat ne va permite aritmetica”

, spune Raikkonen. “Testele de la Spa din iulie au fost bune si sunt 100% pregatit din punct de vedere fizic: dupa cursa am luat cateva medicamente si m-am relaxat putin”.

Raikkonen spune ca circuitul de la Spa este unul dintre preferatele sale si crede ca monopostul F2007 va face fata cu brio provocarilor. “Spa este circuitul meu preferat. Este un loc minunat si intotdeauna mi-a placut sa concurez acolo. Imi plac ultimele modificari ale circuitului. Sunt cateva viraje foarte rapide si provocatoare unde putem exploata la maxim calitatile monopostului F2007. Trebuie sa dam totul pentru victorie. Am fost de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului in ultimele doua curse si vreau sa ma intorc acolo duminica”, a precizat Raikkonen.

  • georgedaniel, miercuri, 12.09.2007 16:17
    degeaba

    nu mai poti sa iei titlul raikkonen ,stai in banca ta.mclaren vor fi peste ferari...a-ti pierdut la monza,gata pa-pa titlu si victori...

  • billy, miercuri, 12.09.2007 16:39
    georgedaniel

    mai, cand vad niste comentarii de-astea nu ma pot abtine sa nu zic: " ce persoane limitate mai sunteti". O cursa proasta si cu ghinion si deja faceti afirmatii absolute. Daca ati avea ceva habar de F1 ati sti ca nimic nu e permanent si nimic nu e absolut. Ce intelegeti voi din F1 e cum sa cautati stiri sa va aduca puncte. In rest, probabil mai pricepeti diferenta de culoare intre echipe. Nu inteleg cum poti fi atat de tampit incat sa spui pa-pa victorii (care btw, se scrie cu 2 i). Da, titlul probabil nu mai vine anul asta pe pista, dar s-ar putea sa vina la tribunal. Daca McLaren is hoti destepti vor scapa. Dar vor avea un titlu furat.

  • IceMAN, vineri, 14.09.2007 14:31
    Ha...ha..sa mor io...ce comentarii..

    Ferrari sigur ia titlul la constructori..deoarece baietii de la Mclaren s`au crezut jmekeri:P.Sper ca si Kimi sa castige cat mai multe curse..chiar dak nu o sa ia titlul macar locul 2 ar fi super ok.:P... Go Kimi..