Keke Rosberg: “McLaren nu va fi descalificata”

Publicat miercuri, 12.09.2007 16:25 de Daniel Popescu

Fostul campion mondial Keke Rosberg a declarat pentru cotidianul german “Bild” ca, in lipsa unor dovezi clare, McLaren nu va fi exclusa din Formula 1. Insa acesta a adaugat:

“Dar daca spionajul va fi dovedit, nu mi s-ar parea normal ca pilotii sa nu fie penalizati. Bineinteles ca nu vreau sa se intample asta, dar nu inteleg cum poti separa pilotul de echipa in felul asta”

, a precizat Keke Rosberg.

Un alt campion mondial, Niki Lauda, are mari dubii ca McLaren va fi penalizata, bazandu-se pe faptul ca noile dovezi primite de FIA ar putea face referire la schimbul de mail-uri dintre Alonso si Pedro de la Rosa. “Daca asta este singura dovada, nu va fi nicio pedeapsa”, prezice Lauda. “Faptul ca pilotii vorbesc despre alte echipe este absolut normal. Imi amintesc ca, atunci cand eram pilot, vorbeam despre presiunea pneurilor altor echipe”.

  • Travis, joi, 13.09.2007 00:49
    deci...

    deci pot sa va zic ca titlul articolului e chiar stupid. dupa cum zice si primul paragraf.... nu va fi exclusa daca nu vor fi dovezi clare..... titlul da de inteles ca nu va fi exclusa orice ar