Spyker vrea locul 10 in clasamentul constructorilor

Publicat miercuri, 12.09.2007 16:41 de Daniel Popescu

Spyker afirma, prin vocea sefului de echipa, Colin Kolles, ca obiectivul olandezilor in acest final de sezon este sa termine pe locul 10 in clasamentul construcorilor, in fata celor de la Toro Rosso.

“Vrem sa securizam locul 10 in clasamentul constructorilor in fata Scuderiei Toro Rosso si poate cu un rezultat bun in Belgia vom putea realiza acest lucru. Am avut parte de teste bune aici in iulie, iar Adrian Sutil stie circuitul foarte bine”

, a precizat Kolles.

Spyker si Toro Rosso sunt singurele echipe care pana in prezent nu au reusit sa castige niciun punct. Kolles afirma ca o vreme imprevizibila la Spa va ajuta echipa Spyker. “Asa cum am vazut in Germania, daca vremea este imprevizibila suntem una dintre putinele echipe care poate profita de acest lucru”, a declarat Kolles, referindu-se la faptul ca Markus Winkelhock s-a aflat pentru cateva tururi la conducerea cursei de la Nurburgring.

  • ..., miercuri, 12.09.2007 16:46
    sugestie pt Automarket

    va rog, permite-timi sa fac o sugestie: site-ul se incarca fote greu uneori din cauza sistemului de contorizare a traficului. (core.ad20.net) am postat aici mesajul, pentru ca nu am unde altundeva va rog faceti ceva in privinta asta