Massa, increzator in sansele sale la titlu

Publicat joi, 09.10.2008 16:28 de Daniel Popescu

Felipe Massa este optimist in privinta sanselor sale la titlul mondial, desi este la 7 puncte in spatele lui Lewis Hamilton.

Desi Hamilton este marele favorit la titlul mondial din acest sezon, Massa il avertizeaza pe pilotul echipei McLaren ca nu se va preda atat de usor.

"Voi incerca sa fac o sesiune de calificari buna, un prim stint bun si apoi inca doua stinturi si mai bune. Suntem la 7 puncte in spate, avem inca o sansa si cu siguranta este ceva mai mica decat am presupus ca va fi, dar inca avem o sansa buna. Suntem puternici, putem castiga si muncim foarte, foarte mult pentru a castiga campionatul"

, a declarat Massa la Fuji.

Cu toate acestea, Massa este constient ca Hamilton ii va oferi o replica pe masura. "Cred ca este un pilot foarte bun. Va fi foarte greu sa lupt cu el, asa cum s-a intamplat la multe curse din acest sezon. Dar cred ca si noi suntem foarte puternici. Am aratat o performanta foarte buna ca piloti, avem o masina grozava si asta este cel mai important in aceste ultime 3 curse".

Pilotul brazilian sprijina decizia echipei de a reveni la sistemul pancartei la boxe, in locul sistemului digital. "Cred ca decizia este corecta. Am avut o problema in ultima cursa si sincer sa fiu marea diferenta, in cazul in care folosesti pancarta, este ca daca exista o problema sau faci o greseala, tipul cu pancarta o poate misca si atunci franezi", a adaugat pilotul Scuderiei Ferrari. "Dar in ceea ce priveste performanta, lumina digitala este mai rapida. Intotdeauna incercam sa avem cea mai rapida solutie, dar din pacate daca ai probleme nu te ajuta la nimic. Acesta este singurul motiv pentru care revenim la pancarta".