Raikkonen admite ca il va ajuta pe Massa

Publicat joi, 09.10.2008 17:12 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen a recunoscut ca va incerca sa il ajute pe coechipierul sau, Felipe Massa, in lupta pentru titlul mondial cu Lewis Hamilton.

Massa are nevoie de un rezultat cat mai bun in Marele Premiu al Japoniei pentru a pastra sanse reale la titlu in acest sezon.

Coechipierul sau, Kimi Raikkonen, crede ca Ferrari are puterea de a termina pe primele doua locuri in cursa de duminica.

"Avem o masina buna si o echipa buna si, atat timp cat facem totul asa cum trebuie, nu vad de ce nu ar fi posibil"

, a declarat Raikkonen la Fuji. "Situatia mea este la fel ca cea dinaintea ultimei curse si bineinteles ca as prefera sa castig curse decat sa abandonez sau sa nu reusesc sa castig puncte, dar sper sa avem o cursa buna duminica".

Raikkonen a admis ca il va ajuta pe Massa sa obtina victoria, desi crede ca totul depinde in primul rand de modul in care se va comporta pilotul brazilian. "El va avea cursa lui, iar eu voi avea cursa mea", a adaugat el. "Echipa vrea sa castige ambele campionate si stiu exact ce asteapta ei de la mine. Massa trebuie sa castige cursa si probabil ca il pot ajuta intr-o anumita masura, dar nu este usor sa spun cum se vor derula exact lucrurile".

"In primul rand trebuie sa ajunga singur in frunte. Oricum, cred ca masina noastra va fi competitiva in toate cursele care au mai ramas, atata timp cat nu vom avea probleme. Intentionam sa castigam toate cele trei curse".

  • ally_great, joi, 09.10.2008 17:23
    ...

    So be it!

  • Join, joi, 09.10.2008 19:07
    Deci...

    cred ca de cel putin kimi a spus intr-un interval de o luna ca il va ajuta pe massa este penibil!!!!Daca esti un pilot bun nu ai nevoie de un ajutor castigi singur daca esti bun de exemplu kova il ajuta pe lewis sau macar a declarat ca il va ajuta ????Lewis nu are nevoie de ajutor pentru ca stim cu totii ca nu se poate compara cu orice alt pilot din F1!!!

  • michelle_b, joi, 09.10.2008 19:58
    @Join

    In primul rind, nu e asa cum afirmi tu ! Kimi abia acum a spus ca il ajuta pe Massa si, de fapt nici acum nu spune fatis ca il ajuta, ci, ca "el va avea cursa lui, iar eu voi avea cursa mea" si, pina la Singapore a afirmat intr-una ca atit timp cit are sanse matematice sa mai castige el campionatul nu ajuta pe nimeni. Apoi, iar faci o afirmatie care nu e adevarata, spunind ca nu exista o declaratie a lui Kova ca il ajuta pe Hamilton. Iti dau doar un link, unde Kova face "o promisiune solemna": ca il ajuta: http://sg.news.yahoo.com/afp/20081009/tsp-auto-prix-jpn-kovalainen-5820418.html ... deci ....