Massa: "Hamilton va fi puternic in ultimele curse"

Publicat marţi, 14.10.2008 13:27 de Daniel Popescu

Felipe Massa crede ca Lewis Hamilton va fi puternic in ultimele doua curse ale sezonului, insa sustine ca ii va da o replica pe masura rivalului sau la titlul mondial.

Massa s-a apropiat la numai 5 puncte de Hamilton cu doua curse inainte de finalul campaniei si anticipeaza o lupta foarte echilibrata pentru titlu.

Dupa ce a refuzat sa vorbeasca despre incidentele de pe pista de la Fuji dintre cei doi, Massa a precizat ca Hamilton va fi foarte competitiv in acest final de sezon.

"Este intotdeauna dificil sa vorbesti doar despre o cursa. Trebuie sa vorbesti despre fiecare cursa in parte. Poate ai un rezultat dificil, dar apoi in urmatoarea cursa poti fi din nou foarte puternic", a declarat Massa.

"Pentru mine, mai sunt doua curse foarte dificile. Dar Hamilton poate fi foarte puternic, iar noi la randul nostru putem fi foarte puternici. Trebuie sa credem asta".

Desi duelurile de pe pista dintre Massa si Hamilton devin tot mai tensionate, pilotul Scuderiei Ferrari sustine ca se intelege bine cu rivalul sau si nu are de gand sa isi schimbe modul de abordare.

"Avem o relatie buna. Il admir ca pilot si ca persoana si sunt sigur ca si el ma admira. Nu incerc sa aduc problemele de pe pista in exterior. Nu am nicio problema sa il salut si chiar discutam anumite lucruri si ne distram. Nicio problema. Nu imi voi schimba abordarea".

  • Join, marţi, 14.10.2008 17:37
    .

    Cand nu a fost puternic Lewis????

  • marianescu, marţi, 14.10.2008 20:53
    ma intrebam...

    ...oare de ce a refuzat Massa sa comenteze despre incidentele din Japonia?! O fi inceput (finally!!!) sa inteleaga ce inseamna constiinta?! Ar fi ceva! Altfel... super final de campionat avem... ce ma deranjeaza cel mai tare (ca si pe Berger, Blundell, etc) si mi se pare penibil sunt deciziile "la masa verde", atat de multe si semnificative anul asta, parca mai multe ca niciodata... Abia astept sa vad si ultimele doua curse dar sper sa castige CINE E MAI BUN, nu cel MAI INFLUENT!