Liuzzi pastreaza legaturile cu Red Bull

Publicat joi, 14.02.2008 12:36 de Daniel Popescu

Desi la sfarsitul anului trecut a parasit Scuderia Toro Rosso, Vitantonio Liuzzi a pastrat legatura cu patronul celebrei companii producatoare de bauturi energizante, Red Bull.

"Pastrez inca legatura cu cei de la Red Bull si vorbesc cu proprietarul Didi Mateschitz, care a considerat ca este ok ca am plecat de la Toro Rosso"

, a declarat pilotul in varsta de 27 de ani.

Liuzzi a debutat in Formula 1 in 2005 la Red Bull si si-a petrecut ultimii doi ani la satelitul Toro Rosso. Contractul sau nu a fost reinnoit pentru 2008, italianul semnand in schimb cu Force India, unde va indeplini rolul de pilot de teste.

Referindu-se la relatia sa cu Red Bull, Liuzzi a adaugat: "Am vrut sa continuam colaborarea pentru ca am avut o relatie excelenta. Nu stim ce se va intampla in viitor, dar vom vedea. Nu este imposibil sa ma intorc acolo intr-o zi".

Liuzzi spune ca s-a simtit "prea tanar" pentru a intoarce spatele Formulei 1 pentru a explora alte oportunitati, cum ar fi Champ Car. "Formula 1 este inca cea mai importanta comprtitie din lume si am sentimentul ca pot da mult mai multe pentru acest sport", a spus Liuzzi.