Kovalainen: "Voi deveni din ce in ce mai bun"

Publicat joi, 22.05.2008 13:51 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen sustine ca isi va imbunatati gradual performantele pe parcursul acestui sezon.

Pilotul finalandez a reusit sa tina pasul cu coechipierul sau de la McLaren, Lewis Hamilton, chiar daca in unele curse nu a reusit sa termine in puncte. De altfel, Kovalainen a martusit ca a fost surprins de rapiditatea cu care s-a acomodat la McLaren in acest sezon, dar spune ca va reusi performante si mai bune in perioada urmatoare.

"Sunt sigur ca imi voi imbunatati performantele din ce in ce mai mult", a declarat Kovalainen la Monaco. "A fost surprinzator de bine de la inceputul sezonului, dar cred ca pot fi si mai bun. Acesta este obiectivul nostru si la asta trebuie sa muncesc, sa incerc sa-mi imbunatatesc performantele tot timpul".

Intrebat care este secretul adaptarii sale rapide, finlandezul a admis ca se simte foarte bine la McLaren. "Sunt foarte, foarte fericit sa lucrez aici si stiu mult mai multe lucruri acum decat la inceputul anului, cum se fac lucrurile si cum se desfasoara weekendurile de cursa", a adaugat el. "Cu siguranta va fi si mai bine, insa putin cate putin. Sincer sa fiu, in iarna am fost surprins cat de repede m-am obisnuit cu masina si cu echipa. Atmosfera de aici mi se potriveste. M-am stabilit intr-un loc foarte bun".