Vettel: "La Monaco incepe noul sezon pentru mine"

Publicat joi, 22.05.2008 14:11 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel spera ca Marele Premiu al statului Monaco sa reprezinte un nou inceput pentru el intrucat va pilota pentru prima oara noul monopost Toro Rosso.

Pilotul german a avut un inceput de sezon de cosmar, abandonand in primul tur in trei dintre primele patru curse ale anului. Totusi, Toro Rosso au finalizat noul monopost STR3, acesta urmand sa fie utilizat pentru prima oara in acest weekend. Chiar daca va fi retrogradat cu cinci pozitii pe grila pentru ca va utiliza o noua cutie de viteze, Vettel sustine ca Monaco reprezinta inceputul unui nou sezon pentru el.

Intrebat daca a avut ghinion in acest debut de sezon, Vettel a replicat: "Nu stiu. Nu cred in ghinion. Uneori asa se intampla, face parte din job si din sport. Uneori iti merge bine, alteori nu. Dar acum sunt fericit ca avem o noua masina. Acesta este cel mai important lucru. Si poate ca este un nou start in acest sezon".

Vettel a testat pentru prima oara noul monopost in cadrul testelor de la Paul Ricard de saptamana trecuta si spera ca viteza noii masini sa fie mai buna decat cea a vechiului STR2B. "Sunt foarte increzator in privinta viitorului. Am o presimtire foarte buna in privinta masinii. Pentru mine este un pas inainte, dar trebuie sa vedem cat de mare este acest pas. Sper sa fie mai mare decat am visat".

  • npacurar, joi, 22.05.2008 17:20
    hahaha! gluma zilei!

    Mda.. asa e draga Sebi, doar ca la ambele antrenamente de joi ai fost pe ultimul loc! Ma rog, la primul te-a"luat" Coulthard, dar el bietul n-a facut nicio tura... asa ca... get a life, man!