Kovalainen spera sa aibe un start promitator

Publicat joi, 21.02.2008 15:27 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen promite ca va avea un debut mai bun la McLaren decat cel pe care l-a avut anul trecut cu Renault la Marele Premiu al Australiei. In cursa de la Melbourne din 2007, finlandezul a terminat doar pe locul 10 dupa ce a iesit de cateva ori de pe circuit.

Totusi, Kovalainen se asteapta ca acum sa fie intr-o forma mai buna decat anul trecut. In plus, acesta considera ca un start bun este crucial pentru a avea succes cat mai curand posibil.

"Trebuie sa obtin primul pole postion si sa castig prima cursa pentru a visa la titlul mondial", a declarat Kovalainen pentru revista Autosport. "Si oricum, chiar si acestia sunt pasi mari. Stiu ca trebuie sa incep sezonul mai bine decat anul trecut daca vreau sa am parte de un inceput bun".

"Anul trecut nu cred ca eram pregatit din punct de vedere fizic si mental. Nu m-am pregatit suficient de bine. Dar m-am asigurat deja ca astfel de lucruri nu se vor repeta. La Melbourne ma voi afla intr-o masina in care ma simt foarte confortabil si pe care stiu sa o setez. Increderea pe care o am ar trebui sa-mi opermita sa am o cursa buna", a adaugat finlandezul.

  • sik, joi, 21.02.2008 18:06
    heikki .........mclaren

    c sa zik >>>>>>>>>>>bafta tie echipei si lu hamilton k aveti nevoie si sunteti cei mai buni;)

  • crion82, vineri, 22.02.2008 09:19
    Ar vrea el dar...

    Pacat ca isi face iluzii pustanul asta, dar echipa este trup si suflet pt un singur pilot :Hamilton, asa ca Kovi...sa nu pateasca ca Alonso. Eu m-as bucura pt el sa-l dovedeasca pe Hamilton. Alti piloti chiar buni (ex:Kubica) nu au ocazia sa alerge la o echipa asa de mare cum e McLaren.