Button si Barrichello, optimisti inaintea sezonului

Publicat joi, 21.02.2008 16:37 de Daniel Popescu

Pilotul echipei Honda, Jenson Button, preconizeaza ca team-ul sau va avea parte de un sezon mai bun, dupa ce anul trecut japonezii nu au contat practic in clasamentul F1.

"Trebuie sa spun ca sunt foarte multumit de cum merg lucrurile", a declarat Button in cadrul unei conferinte de presa de la Tokyo.

"Imbunatatim masina la fiecare test in multe privinte. De asemenea, sunt fericit pentru ca este foarte placut sa pilotez masina. Este o masina pe care putem construi viitorul, astfel ca sunt foarte increzator ca vom avea un an bun".

Testele de pana acum nu au relevat ca Honda ar fi facut progrse cu noul monopost RA108, insa pilotul englez ramane optimist. "Abia astept sezonul 2008 si Marele Premiu al Australiei", a precizat el referindu-se la cursa de debut de pe 16 martie.

Button a castigat doar 6 puncte in 2007, in timp ce coechipierul sau, Rubens Barrichello, nu a obtinut niciunul. Brazilianul, care a castigat 9 curse de la debutul sau in F1 in 1993, spune insa ca sosirea lui Ross Brawn ca team manager este esentiala pentru succesul echipei Honda. "Masina, inginerii si toti ceilalti lucreaza mult cu Ross, iar acum lucrurile stau mult mai bine", a declarat Barrichello. "Sunt sigur ca vom avea un sezon mult mai bun".

  • Bon_Scott, joi, 21.02.2008 17:16
    BRAVOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

    Go Rubihno, go Jense!!! Honda-2008 F1 World Champion!!!Ross Brawn for president!