Klien: "Sunt pregatit de cursa in orice moment"

Publicat vineri, 08.02.2008 10:15 de Mircea Meșter

Christian Klien, pilotul de teste al celor de la BMW, sustine ca este gata sa devina titular in cazul in care ar fi nevoie de el e percursul sezonului care va incepe peste o luna.

"Ma astept la o relatie apropiata cu echipa si voi incerca sa scot cei mai buni timpi din masina, sa ajut la dezvoltarea acesteia si, evident, sa raman apt pentru a pilota in curse in cazul in care va fi nevoie de mine. A trebuit sa il inlocuiesc pe jenson Button la Silverstone in sezonul trecut si am vazut ca trebuie sa fi intr-adevar pregatit de cursa in orice moment. Acesta este unul dintre motivele pentru care mentin un regim de antrenament foarte strict"

, sustine austriacul care a fost confirmat recent ca pilot de teste si de rezerva al echipei BMW Sauber in 2008.

"Echipa a fost a treia in 2007, a terminat pe locul al doilea in campionat iar pilotii sai s-au clasat pe locurile 5 si 6 la final, deci cred cu adevarat ca BMW Sauber F1 Team are capacitatea de a comncura cu sanse in plutonul fruntas. Urmatorul pas va fi unul foarte dificil: victorie in prima cursa din 2008. Concurenta dintre primele patru echipe este ridicata si va fi dura in acest an, insa astept ca BMW sa fie centrul unui sezon care se anunta foarte interesant pentru fanii F1 din intreaga lume", incheie Klien.

  • kj, vineri, 08.02.2008 11:49
    jiji

    vise tata si io visez noapteaq ca merg in australia asa cum viseaza si bmw ca o sa cistige prima cursa vise taica vise anu asta ferrari va spulbera pe toti daca am facut mai bine cu 2secunde decat anu trecut in bahrein ce mai vreti

  • ShArKy, vineri, 08.02.2008 12:09
    @kj

    totzi o dau favorita pe ferrari...vom vedea ... pe mine unu nu ma va mira faptu` ca ii va bubui motorul lui raikkonen cu 10 tururi inainte sa se termine cursa ... sau ca massa termina pe 13 in conditii de ploaie...numa bine !