Barcelona ia masuri: fara atacuri rasiste de acum inainte!

Publicat vineri, 08.02.2008 13:47 de Mircea Meșter

Administratorii circuitului barcelonez Catalunya vor lua masuri pentru ca evenimentele de genul atacurilor rasiste in care a fost implicat Lewis Hamilton sa nu se repete in aprilie, cand aici va avea loc Marele Premiu al Spaniei. Cu toate acestea, diriguitorii Circuit de Catalunya sustin ca atacul a fost scos din context de catre presa tabloida din cele doua tari.

"Am discutat deja cu oficialii FIA si i-am asigurat ca toate elementele cu tendinta rasista vor fi eliminate pana in aprilie. Desi nu putem asigura pe nimeni ca fiecare fan se va comporta civilizat, vom face tot ce tine de noi pentru a preveni manifestarile rasiste", sustine Ramon Pradera, directorul circuitului spaniol.

"Am fost prezent pe tot parcursul tetselor de saptamana trecuta la circuit si nu putem generaliza ceea ce au facut patru indivizi, pentru ca la teste au fost prezenti 50.000 de spectatori in total. Imediat ce sesizam astfel de evenimente inconjuram complet zona si coboram bannerele. Duminica nu am observat pur si simplu incidentul. Am vorbit ieri cu cei de la McLaren si spuneau ca sunt multumiti de masurile pe care le-am luat", sustine acelasi Pradera.

  • Paul, vineri, 08.02.2008 15:51
    Nu-i frumos da bine au facut.

    Nu stiu de ce se face atata caz ca au strigat aia ceva urat despre cioara. Adica gestul in sine nu e frumos din punct de vedere al sportitivitatii( macar acest sport sa ramana fara huligani) dar intr-un fel bine i-au facut caci in 2007 a profitat de setarile facute de alonso pentru masina, de sprijinul echipei, etc.

  • eddy, vineri, 08.02.2008 16:15
    @Paul

    Esti mai nehotarat decat o batrana cand vrea sa treaca strada pe la semafor. Gestul nu-i frumos dar bine ca l-au facut. Ar fi bine ca sportul asta sa ramana fara huligani dar chiar tu dovedesti ca esti unul. Ce sa mai inteleaga un om din comentariul tau incoerent? Iar in legatura cu setarile, sa presupunem ca asa a fost, atunci de ce Hamilton a fost mai rapid ca si Alonso de multe ori? Pt ca englezul este un GENIU!!! Hai sictir! ca te-am terminat

  • Eddy, duminică, 10.02.2008 15:19
    bg

    ""Pt. ca englezul este un geniu"" Nu pt. ca en glezul este un norocos,,,,, in ultima parte a sezonului profitind de cea mai buna masina ,,,, NU AM SPUS IO ASTA CI MARII CRITICI DE F1 Punct ...