Klien ar putea concura in alta competitie

Publicat vineri, 11.01.2008 11:03 de Daniel Popescu

Christian Klien spune ca ia in considerare si optiuni din afara Formulei 1 pentru a concura in sporturile cu motor, dupa ce Force India l-a anuntat pe Giancarlo Fisichella ca a doilea pilot titular al echipei.

Austriacul, care a concurat pentru ultima oara in F1 cu Red Bull in 2006, spera sa 'aterizeze' la Force India dupa ce a testat pentru echipa lui Vijay Mallya la Jerez.

"As dori sa multumesc echipei Force India pentru oportunitatea de a testa cu ei la Barcelona si Jerez", a declarat Klien. "Am fost foarte multumit de aceasta experienta si echipa a facut o treaba buna. A fost o competitie intensa pentru locul liber la Force India si acesta a fost obiectivul meu dupa un sezon ca pilot de teste pentru Honda.

Evident, prima mea optiune ramane Formula 1. Totusi, este important pentru mine sa-mi exersez in continuare abilitatile de pilot. Prin urmare, iau in considerare si alte optiuni pentru 2008. Sunt cateva oportunitati bune in afara Formulei 1 pe care vreau sa le explorez si abia astept sa vad ce se va intampla in urmatoarele saptamani".