Glock spera sa lupte de la egal la egal cu Hamilton

Publicat vineri, 11.01.2008 11:48 de Daniel Popescu

Noul pilot al echipei Toyota, Timo Glock, spera sa ii calce pe urme lui Lewis Hamilton in acest sezon.

Germanul a castigat titlul in GP2 anul trecut, dupa ce in 2006 a luptat cu pilotul McLaren Lewis Hamilton. Totusi, Toyota este intr-o 'liga' diferita fata de McLaren, Hamilton castigand anul trecut 4 curse si ratand titlul in fata lui Kimi Raikkonen la un singur punct diferenta. Comparativ, Toyota nu a castigat nicio cursa de la debutul din 2002 in F1.

"Ce a facut Lewis anul trecut a fost cu siguranta ceva foarte special, dar a avut un pachet cu care sa faca asta, echipa a facut o treaba excelenta", a declarat Glock. "Stiu ca este rapid, am luptat cu el in GP2. Dar pentru mine este dificil sa fac ce a facut el. Trebuie sa fim realisti si sa spunem ca nu putem lupta la titlu in acest an", a adaugat el.

"Ar fi frumos sa avem o cursa ca in Turcia in 2006 (n.r - in GP2). Cand vom face asta probabil ca vom avea sanse la titlu pentru ca masina ar fi suficient de buna pentru a lupta cu McLaren si Hamilton".

  • kimi, vineri, 11.01.2008 15:07
    are glume in program

    sa-i transmiteti lu` timo glock ca re glume in program.......cel putin la toyota nu prea cred.....poate la alta echipa....bmw, ferrari...:)):)):)):)).....el compara toyota cu mclaren...=))=))=))

  • MP, sâmbătă, 12.01.2008 10:44
    de kimi

    in F1 pentru cine nu stie orice echipa a avut o cadere inportant ..asa ca nu se stie.Glock mi se pare un pilot bunicel comparabil cu Hamilton