Hamilton a incheiat primul test cu MP4-23

Publicat vineri, 11.01.2008 10:15 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen au completat a doua zi de teste cu noul monopost McLaren MP4-23 pe circuitul de la Jerez.

Joi, britanicul Hamilton i s-a alaturat coechipierului sau Kovalainen, dupa ce finlandezul a pilotat miercuri pentru prima oara noua masina. Hamilton a parcurs 103 tururi, cel mai bun timp al sau fiind 1:19.132, in timp ce Kovalainen a acoperit 101 tururi, cel mai bun timp fiind sensibil mai mic decat al britanicului, 1:19.462.

"Inca petrecem timp pentru a invata masina si pentru a ne obisnui cu ea", a declarat Kovalainen. "Faptul ca in total am parcurs 204 tururi ne va ajuta cu siguranta sa facem progrese in aceasta privinta. Pentru mine in particular masina este foarte diferita fata de cea de anul trecut si m-am concentrat pe aceasta parte a lucrurilor. M-am acomodat foarte usor la echipa si abia astept sa continui marti pregatirile pentru cursa de la Melbourne".

La randul sau, Hamilton a declarat: "Luand in considerare ca a fost doar a doua zi in care masina a fost pe pista, sunt destul de multumit. Avem mult de lucru, dar acum avem o idee clara despre premisele de la care plecam". Ambii piloti vor continua vineri testele.