Haug: "Nu avem de ce sa ne temem"

Publicat luni, 16.07.2007 12:34 de Daniel Popescu

Vicepresedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Hermann Tomczyk, a confirmat ca o decizie in scandalul de spionaj in care este implicata Mclaren va fi luata la Congresul FIA de pe data de 26 iulie. Tomczyk a admis ca este posibil ca Alonso si Hamilton sa fie depunctati sau chiar exclusi din lupta pentru titlu. In acest timp, Norbert Haug este increzator.

"Cei care nu fac nimic rau nu au de ce sa se teama. Nu suntem o echipa care sa vrea sa obtina victorii prin manipulare", a declarat Haug, dand de inteles ca Mclaren nu se teme de cercetarile efectuate de FIA.

Haug a mai precizat ca este in interesul echipei McLaren ca acest scandal sa se finalizeze cat mai curand. "Este in interesul nostru sa clarificam lucrurile. In toate sporturile cu motor, Mercedes este bine-cunoscuta pentru fair-play-ul sau", a incheiat Haug.

  • stroakle, luni, 16.07.2007 13:22
    "Nu avem de ce sa ne temem"

    ... eu unul m-as cam teme, mai ales cand ala recunoaste ca a mai divulgat si altor colegi din team serete de la Ferrari. Se va vedea pe 26 iulie daca "siguranta" lor a fost justificata sau nu. Eu personal cred ca McLaren va fi exclusa din campionat, dar recunosc ca nu mi-as dori asta, chiar daca sunt fan Ferrari.

  • nj, luni, 16.07.2007 13:24
    mn

    DUTE LA PADURE HAUG CA ERATI VARZA DACA NUI SPIONTATI PE FERRARI CA DE OBICEI

  • sharky_raduku, luni, 16.07.2007 13:30
    rj...

    nu stii nimic despre scandalul asta asa ca taci..citeste dupa aia vb

  • eu, luni, 16.07.2007 13:41
    ????

    Nu stiu ce sa zic dar sunt sigur ca nu vor fi exclusi din campionat ci eventual..in caz de victorii doar pilotii vor primii puncte...nu si echipa sau ii va penaliza intr-un mod asemanator.....asta daca ii va penaliza....

  • adysabou, luni, 16.07.2007 16:37
    respuns pt nj

    si voi erati tot la nivelul curselor din 90 cand aveati parte de victorie odata la un cincinal daca nu va lua berny ( fantoma )sub aripa lui protectoare

  • a, luni, 16.07.2007 20:14
    as

    Fraierilor feraristi, imediat o sa ziceti ca ALONSO a castigat cele 2 titluri pentru ca renault a spionat pe ferari. Sa fim seriosi!!!

  • schumacher13, marţi, 17.07.2007 01:18
    @ "a"

    D-le/D-na, a, cred ca sunt cel mai mare, sau cu siguranta printre cei mai mari fani Ferrari si in special fani MICHAEL SCHUMACHER, dar nu sunt ipocrit sa spun ca Renault a castigat 2 titluri cu spionaje sau alte chesti de genul asta, pur si simplu au avut o masina fiabila si cu o areodinamica foarte reusita, dar nu asta am vrut sa intervin. Ci te rog frumos daca tot va place barfa si vorbiti despre un sport foarte iubit, cu siguranta cel mai iubit si vizionat sport auto, din lume si mai presus de atat vorbiti si de cea mai iubita echipa din sportul cu motor, Ferrari, va rog scrieti macar marile nume, Ferrari, corecte. NU ferari.... ci FERRARI !!! merci mult, papa !!!