Fisichella: "Mergem in directia cea buna"

Publicat luni, 16.07.2007 12:55 de Daniel Popescu

Pilotul echipei Renault, Giancarlo Fisichella, este optimist in privinta sanselor sale la Nurburgring, in Marele Premiu al Europei.

"Adevarul este ca in ultimele doua curse rezultatele noastre au fost putin dezamagitoare, cu atat mai mult cu cat am evoluat acasa. Avem o lupta stransa cu BMW, toate echipele fac progrese, iar provocarea noastra este sa ne descurcam mai bine decat ceilalti si sa urcam cat mai mult in clasament. Mergem in directia cea buna si toata lumea da tot ce are mai bun. Sunt convins ca daca vom continua in acest ritm, munca noastra va fi rasplatita"

, a declarat Fisico.

Italianul crede ca Nurburgring nu va avea acelasi farmec anul acesta, in conditiile in care germanul Michael Schumacher s-a retras din Formula 1. "Poate vor fi mai putini spectatori, poate nu. Cursa din Germania fara Michael Schumacher va fi foarte diferita, dar acolo sunt multi fani si Nurburgring este un circuit cu o vasta istorie in spate. Trebuie sa ne asiguram ca vom oferi spectatorilor un spectacol agreabil", a incheiat Fisichella.

Italianul ocupa in prezent locul 7 in clasament, acumuland 17 puncte in prima jumatate a sezonului.