Haug: "Di Riesta nu va concura in F1 in 2009"

Publicat marţi, 14.10.2008 14:07 de Daniel Popescu

Norbert Haug a dezvaluit ca Paul di Riesta nu va concura in F1 in sezonul viitor, nici pentru McLaren si nici pentru o alta echipa.

McLaren Mercedes negociaza cu Force India o posibila colaborare pentru furnizarea de motoare, iar o parte a intelegerii ar putea consta in trimiterea unui tanar pilot al echipei anglo-germane la team-ul lui Vijay Mallya.

Cu toate acestea, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, Norbert Haug, a negat ca Paul di Riesta, care testeaza in aceasta luna pentru McLaren, va fi promovat in Formula 1 in 2009.

"Optiunile lui di Riesta pentru anul viitor sunt sa ramana in DTM sau sa piloteze in GP2, dar nu s-a decis nimic", a declarat Haug.

Paul di Riesta, in varsta de 22 de ani, face parte din programul tinerilor piloti ai team-ului McLaren si este impresariat de tatal lui Lewis Hamilton, Anthony Hamilton.

"Avem o politica pentru a incerca sa promovam tinerii piloti in Formula 1", a declarat seful McLaren, Ron Dennis. "Pentru di Riesta nu este necesar sa fie cu McLaren sau cu o echipa specifica. Dar bineinteles ca trebuie sa ai o perspectiva despre ce pot face acesti piloti si de aceea incercam sa-i integram in acest proces".

  • sharky_raduku, marţi, 14.10.2008 17:44
    @admin

    paul di resta se scrie fara "i" :)