Hamilton: "Suntem pe drumul cel bun"

Publicat joi, 17.01.2008 16:52 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton este optimist in privinta performantei monopostului MP4-23, dupa ce a testat noua masina pe circuitul de la Jerez. Englezul crede ca masina arata deja primele semne ca este mai buna decat cea de anul trecut, cu care McLaren a castigat 8 curse.

"Am petrecut doua zile si jumatate in masina si am avut parte de un start foarte bun"

, a declarat Hamilton pentru site-ul oficial al McLaren. "Comparativ cu anul trecut, am inregistrat progrese vizibile in primele teste ale anului. Este minunat pentru echipa si asta demonstreza cat de mult au muncit membri echipei. Suntem pe drumul cel bun. Masina este o evolutie a monopostului MP4-22, asadar manevrarea este similara".

Hamilton, care a debutat in Formula 1 anul trecut, crede ca este mult mai bine pregatit pentru noul sezon. "Mult mai bine pregatit. Stiu ce am nevoie, stiu cat de mult trebuie sa ma antrenez, cate zile de teste trebuie sa fac", a adaugat el. "Sunt mai potrivit acum decat am fost cu un an in urma. Stiu circuitele si de aceea imi va fi mai usor. Este inca o mare provocare pentru mine si pentru echipa".

  • cristi, joi, 17.01.2008 17:01
    progrese vizibile

    hei, unde sunt iesirile in decor a lui Hamilton de azi ora 12 respectiv ora 15? :)

  • eddy, joi, 17.01.2008 17:21
    @cristi

    nu stiu de unde ai luat tu informatiile acestea pretioase, si sincer nici macar nu ma intereseaza, dar atata timp cat Hamilton scoate timpi mai buni decat cei de la Ferrari, Renault si BMW, din partea mea poate sa iasa in decor de cate ori vrea si cand vrea. si la 12 si la 15.

  • xman, joi, 17.01.2008 17:40
    @eddy

    o sa vedem la prima cursa. Eu zic ca ferrari si renault o sa bata sigur pe mclarenSi dupa cum vad si toyota si bmw o sa bata

  • eddy, joi, 17.01.2008 19:38
    @xman

    De zis pot sa zic si eu multe, nu? Dar asa cum zici, vom vedea la primele 3 curse cum sta situatia la echipe si mai vorbim. Cunosti proverbul:"La pomul laudat sa nu te duci cu sacul."? Gandeste-te la ce vrea sa zica si mai bine asteptam inceputul sezonului. Rezultatele testelor pot fi inselatoare chiar daca Hamilton a iesit in decor si la 12 si la 15. :) :) :)

  • Cipa, vineri, 18.01.2008 11:16
    @xman

    ... si dak te mai gandesti un pic... mclaren o sa fie ultima echipa nu? o sa fie batutat de toti :)) Sa fim seriosi totusi...