Hamilton, optimist dupa startul bun

Publicat vineri, 10.10.2008 12:28 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton este increzator ca McLaren Mercedes va obtine performante pe masura in Marele Premiu al Japoniei, dupa ce a reusit sa-l devanseze pe Felipe Massa.

Hamilton s-a clasat in ambele sesiuni de antrenamente in fata rivalului sau la titlul mondial, Felipe Massa, si este optimist ca lucrurile vor merge bine pe tot parcursul weekendului.

"Fuji este un loc care imi place foarte mult. Nu este cel mai usor circuit pentru ca necesita setari foarte bune pentru a obtine totul de la masina, dar nu ma pot plange astazi"

, a declarat britanicul.

"Am fost imediat in forma si am gasit stabilitatea potrivita inca de la inceput. Dupa-amiaza am fost in forma buna si ma simt increzator pentru restul weekendului".

Si coechipierul sau, Heikki Kovalainen, a avut parte de un inceput bun in Marele Premiu al Japoniei, chiar daca a terminat doar pe locul 9. "A fost o zi fara probleme majore. Am parcurs programul de evaluare a pneurilor si totul a decurs bine", a declarat Kovalainen.

"Am facut progrese cu setarile in cursul dupa-amiezii si asta m-a facut sa fiu mai increzator. Nu cred ca timpii de azi sunt reprezentativi, dar cu siguranta suntem intr-o forma buna pentru restul weekednului".

  • ally_great, vineri, 10.10.2008 12:46
    Declaratia lui Ron??

    nu se puncteaza?? Ron Dennis: "Today we conducted two trouble-free sessions, encountering no problems with either of our cars: a normal day at the office, you could say. Having said that, whomever I talk to in our team, I notice the same thing: we're more together, more focused, more committed and more motivated than ever before. There's a tremendous feeling of comradeship - in our garage and in our hospitality units here at Fuji, and of course back in Woking, in Brixworth and in Stuttgart. And that comradeship, that will to win, will persist throughout this race weekend and throughout the final two weekends of the season, too."

  • WestMclaren, vineri, 10.10.2008 12:50
    @ally_great

    Nu te-ai obisnuit inca? Eu m-am resemnat deja. Bafta in continuare!

  • michelle_b, vineri, 10.10.2008 13:00
    @ally_great

    tu nu ai observat ca declaratia aceea e de pe alta sursa ? inca nu stii ce surse se folosesc aici ? si nu stii ca nu se dau "puncte la cerere" ? si nu stii ca "Fiecare site/publicatie in parte extrage elementele pe care redactorul respectiv le considera cele mai relevante pentru cititori." si ca "Ganditi-va ca este imposibil sa prezentam, in anumite zile, 100% din stirile care apar in F1. Uneori, abundenta stirilor este pur si simplu mult prea mare pentru a putea fi prezentate in totalitate pe Automarket. Nu am avut niciodata pretentia de a publica toate stirile care apar in F1, pentru ca acest lucru, repet, este imposibil." deci ia ciocolata (dak tot nu fumezi :P) si get used to it !

  • WestMclaren, vineri, 10.10.2008 13:01
    stiri incomplete

    Va aparea in curand si stirea cu ferrari. Sunt curios daca Stefano Domenicali va lua puncte.

  • michelle_b, vineri, 10.10.2008 13:03
    @WestMclaren

    no way ! sau mai stii ? poate asta are "pile" nu ca si Ron, huh ?

  • ally_great, vineri, 10.10.2008 13:05
    @WestMclaren

    HAHAHAHAHAHA! ar fi culmea!

  • michelle_b, vineri, 10.10.2008 13:07
    @WestMclaren

    " ce ma stiu" hi hi hi ! si ce-mi place cind am dreptate ... :P

  • WestMclaren, vineri, 10.10.2008 13:08
    @ally_great

    Hai ca nu a exagerat de data asta, nici unul nici celalalt.

  • ctlnmihai, vineri, 10.10.2008 13:58
    Hamilton

    Adevarul e ca Ron Dennis nu se ridica la nivelul lui Domenicali :D

  • Join, vineri, 10.10.2008 18:11
    Nu se ridica???

    Nu se ridica la nivelul lui Domenicali???in primul rand am o intrebare de cat timp te uiti la f1???in al doilea rand ronn dennis era in f1 pe cand Domenicali spera sa ajunga si el ceva.Uitate mai mult baiete la f1 si mai vorbim.!!!

  • ctlnmihai, vineri, 10.10.2008 18:25
    @ join

    Speram k ai priceput ironia join :)) Normal k domenicali era mic copil cand Ron Dennis era deja campion mondial cu Mclaren si in fruntea conducerii acestei echipe..Urmaresc F 1 de 11 ani