Alonso, incurajat dupa debutul excelent din Japonia

Publicat vineri, 10.10.2008 12:07 de Daniel Popescu

Fernando Alonso s-a declarat multumit de debutul sau in Marele Premiu al Japoniei, dupa ce a reusit sa obtina al doilea timp in sesiunea de dupa-amiaza.

Pilotul echiopei Renault crede ca primele semne sunt foarte incurajatoare in contextul luptei cu Toyota pentru locul 4 in clasamentul constructorilor.

"A fost o zi fara probleme", a declarat Alonso. "Am parcurs multe tururi si am avansat cu programul nostru, ceea ce a reprezentat prioritatea noastra".

"Prin urmare, primele semne sunt incurajatoare si acum vom revedea datele si vom munci la setari inainte de ultimei sesiuni de antrenamente de maine, pentru a fi pregatiti pentru calificari".

Coechipierul sau, Nelson Piquet Jr, a reusit pe ansamblu al 12-lea timp al zilei la prima prezenta pe circuitul japonez. "Circuitul este interesant si nu este dificil in mod particular. Am fost capabil sa ma acomodez cu el foarte repede", a precizat el. "Am realizat un progres in privinta programului tehnic si chiar daca mai avem mult de munca pana maine, este cu siguranta un start bun si avem o baza buna de plecare pentru restul weekendului".