Hamilton: "Nu meritam premiul Laureus"

Publicat marţi, 19.02.2008 10:14 de Daniel Popescu

Pilotul echipei McLaren Mercedes, Lewis Hamilton, a castigat luni premiul Revelatia Anului, in cadrul decernarii premiilor anuale Laureus, asa cum v-am informat in cursul zilei de ieri . Britanicul a fost astfel recompensat pentru evolutiile constant bune din sezonul sau de debut in Formula 1.

Cu toate acestea, Hamilton a marturisit ca nu ar fi meritat sa castige acest trofeu prestigios.

"Ma simt foarte ciudat sa fiu prezent aici. Ma simt coplesit", a declarat englezul in momentul in care a primit trofeul.

"Privind in jurul meu la ceilalti nominalizati, nu cred ca meritam acest premiu mai mult decat ceilalti. Sper doar ca tara mea sa fie mandra de mine si sa-mi indeplinesc obiectivele in viitor. Anul acesta voi aborda competitia cu aceeasi determinare, poate chiar mai mare".

  • paf paf tronca tronca, marţi, 19.02.2008 13:44
    clinc clinc lipa lipa

    deci,ca sa intelegem si noi:el acuma vrea doar sa demonstreze cat e de modest.ar merita sa-i vedem fata daca cineva i-ar spune:"ok,nu-l meriti,atunci returneaza-l"...s-ar intoarce la 180 grade.bai,tre' sa recunosc ca asta parca a mai trait o viata.nu zic ca nu-i talentat,dimpotriva,si imi pare bine ca i-a taiat cocomarla arogantului aluia de alo,dar stie toata lumea ca e de-un orgoliu si de-o indrazneala care ii poate face pe rivalii sai sa-si smulga parul din cap,de-aia cred ca remarca din titlu tine doar de-o aparenta foarte bine trucata.dar,stiti cum se zice,norocul ii favorizeaza pe cei indrazneti,iar el a fost un caz concludent deci: Lewyca tata, tine-o tot asa