Keke Rosberg, comentator TV

Publicat marţi, 19.02.2008 10:32 de Daniel Popescu

Campionul mondial al Formulei 1 din 1982, Keke Rosberg, va participa la toate cursele din acest sezon in calitate de comentator pentru un post de televiziune din Germania.

Potrivit cotidianului Bild, finlandezul in varsta de 59 de ani a semnat un contract cu compania Premiere, care detine drepturile TV pentru toate cursele din Formula 1. El il inlocuieste astfel pe Hans-Joachim Stuck, care a parasit lumea televiziunii pentru a lucra in cadrul grupului Volkswagen.

"Nu sunt un simplu turist. Vreau sa calatoresc la toate cursele doar daca am ceva de facut", a declarat Keke Rosberg. Fiul sau, Nico Rosberg, nascut in Germania, concureaza in prezent pentru Williams, fiind una dintre tinerele sperante al Formulei 1.

  • Daniel, marţi, 19.02.2008 13:44
    Felicitari...

    Pacat ca Romania nu are un astfel de comentator... Ar fi minunat si laudabil daca si noi am avea pe cineva...

  • Emil, marţi, 19.02.2008 14:10
    cine...?

    Pai noi avem un pilot care sa se fi dat in Formula 1? Au fost unii demult care au raposat, fie-le tarina usoara. Acum avem niste pustani care incearca marea cu deshtu' si atit. Ar mai fi un George Grigorescu si poate si altii, dar din pacate toti stiu doar de raliuri si nici macar acolo la nivel inalt. In plus, la noi comentatorii se fac pe pile, pe spaga etc. De-aia nu scapam de prostii satului: Bonifaciu si Alexandrescu, doi semianalfabeti si complet necunoscatori.