Hamilton: "Adversarii mei adevarati sunt Alonso si Kubica"

Publicat luni, 27.10.2008 13:12 de Mircea Meșter

Lewis Hamilton nu i-a nominalizat pe Massa si Raikkonen atunci cand a fost intrebat despre principalii sai adversari din Formula 1. In vederile britanicului intra, in schimb, Robert Kubica si Fernando Alonso.

Lewis Hamilton sustine ca nu se teme de "cuplul" Raikkonen-Massa, nici in ceea ce priveste Marele Premiu al Braziliei, cursa care va decide marele invingator in sezonul 2008 al CM de Formula 1, nici in urmatorii ani.

Intrebat despre adversarii sai si daca ii este frica de vreunul dintre ei in viitorul apropiat, Hamilton nu i-a nominalizat pe cei doi piloti ai Scuderiei Ferrari, optand in schimb pentru alti doi piloti prezenti in Marele Circ.

"Nu mi-e frica de nimeni. Kubica va fi insa un adversar de temut in perioada urmatoare. El si Alonso vor fi, probabil, cel mai de temut piloti cu care va trebui sa ma lupt", sustine Lewis Hamilton intr-un interviu acordat publicatiei britanice The Observer.

  • NeoGalaxy, luni, 27.10.2008 14:03
    @Lewis

    Asa este Lewis, ce pacat ca au avut probleme anul asta cei de la Ferrari. Daca nu le aveau acum nici nu mai discutai de titlul. Si cand ma gandeam ca doar Flavio spune prostii... Ma rog, se bucura ca poate castiga anul acesta titlul si anul viitor poate pleaca cu numarul 1. Sa vedem cursa din Brazilia si dupa aia vedem cine bea sampania.

  • panavali, luni, 27.10.2008 14:28
    ...

    si ceilanti piloti sunt prosti asta a vrut sa zica , mai bine tacia sa vazut acuma la un pas de titlu se da mare si tare de Kova nu a specificat nimica inseamana ca o sa fie in continuare cainele ... rasistul

  • silviu_craig, luni, 27.10.2008 15:19
    ce sa zica si el?

    asta nu stie ce sa mai zica si el sa apara in presa...vorbeste de parca e campion mondial cum e raikkonen si alonso....are iq-ul sub limita....

  • cobra, luni, 27.10.2008 15:43
    pana acuma m-am ferit de astfel de comentarii

    dar trebuie sa recunosc ca de data asta hamilton a intrecut masura........si a dovedit ca este un mare prost