Domenicali: "Valentino Rossi va testa pentru Ferrari"

Publicat luni, 27.10.2008 15:03 de Daniel Popescu

Stefano Domenicali a confirmat ca multiplul campion din MotoGP, Valentino Rossi, va testa pentru Scuderia Ferrari, insa a exclus posibilitatea ca italianul sa ajunga in F1.

Dupa ce luna trecuta si-a trecut in cont un nou titlu de campion in MotoGP, Rossi a marturisit ca doreste sa sarbatoreasca printr-un test cu monopostul de Formula 1 al Scuderiei Ferrari.

Oficialii echipei italiene au ascultat in cele din urma rugamintea campionului, iar seful Stefano Domenicali a confirmat ca Rossi va testa in perioada urmatoare pentru echipa.

"Avem o relatie grozava cu Valentino si cu siguranta ii vom da sansa sa faca parte din nou din grupul nostru", a declarat Domenicali pentru televiziunea Sky.

Cu toate acestea, Domenicali a exclus posibilitatea ca Rossi sa incerce o cariera in Formula 1. "Cred ca si-a decis deja calea pentru viitor", a explicat Domenicali.

  • crismar59, luni, 27.10.2008 15:17
    Va testa???

    Nu se va numi test, dupa cum zice si Domenicali. Va fi o joaca pentru imaginea, atat pentrui Ferrari cat si pentru Rossi. Nu va pilota in F1 niciodata. Neinspirata alegere.

  • scuderia, luni, 27.10.2008 15:25
    @Rossi

    nu cred ca s-ar potrivii formulei 1...intre MotoGp si F1 exista o foarte mare diferentza:

  • TeamN, luni, 27.10.2008 17:24
    Nu se poate asa ceva!!!

    :):):):):):