Glock vrea sa lupte constant pentru puncte

Publicat joi, 10.01.2008 14:55 de Daniel Popescu

Timo Glock este increzator ca va avea nevoie de putin timp pentru a se obisnui cu cursele de Formula 1, germanul concurand ultima oara in F1 in 2004.

"Chiar daca nu am mai concurat in Formula 1 din 2004, am testat foarte mult si ma astept ca in scurt timp sa revin in forta", a declarat Glock, care a pilotat de cateva ori pentru Jordan in 2004.

"Am fost suficient de norocos pentru a concura si a avea succes in diferite competitii, dar obiectivul meu a fost intotdeauna sa devin pilot de Formula 1. Cred ca experienta m-a facut mai puternic ca persoana si ca pilot".

Pentru sezonul urmator, Glock are ca obiectiv sa termine constant in puncte si spune ca nu este ingrijorat de presiunea la care va fi supus. "Vreau sa am cel mai bun sezon posibil", spune el. "Obiectivul meu este sa fiu constant si sa ajut echipa. Principalul meu obiectiv va fi sa ma lupt constant pentru puncte si cred ca voi fi capabil sa fac asta. Intotdeauna excista presiunea de a reusi in Formula 1. Ca pilot de curse trebuie sa accepti acest lucru".