Trulli: "Ne putem clasa pe podium"

Publicat joi, 10.01.2008 14:43 de Daniel Popescu

Jarno Trulli crede ca este realistic pentru Toyota sa spere la clasari pe podium in aceast sezon, in incercarea de a reveni dupa un sezon 2007 dezamagitor.

"Sa terminam pe podium este intotdeauna posibil", a declarat Trulli. "Evident trebuie sa fim atenti si sa nu fim nerealisti; Formula 1 este un sport foarte greu asa ca nu ne putem astepta sa fim dintr-o data in top. Trebuie sa fim modesti si sa spunem ca avem ceva de munca pentru a ajunge echipele de top, dar cred ca putem reveni si putem castiga puncte cu regularitate daca facem o treaba buna in aceasta iarna. Asta inseamna ca ne putem astepta sa luptam pentru podium uneori"

.

Intrebat daca crede ca Toyota are potentialul de a avea succes, italianul a raspuns: "Sunt sigur de asta. Este o echipa foarte dedicata cu cativa oameni oameni foarte buni. Avem un potential foarte mare. Stim ca avem multe de facut pentru a ne indeplini obiectivele dar cu siguranta avem potentialul de a reusi in Formula 1. Sunt optimist in privinta viitorului".

Trulli spune ca optimismul sau se bazeaza pe faptul ca Toyota a invatat din greselile sezonului trecut. "Intotdeauna invatam in viata si in Formula 1", a precizat el. "Sezonul trecut a fost dificil, dar am inteles ca sunt unele parti pe care trebuie sa le imbunatatim. Cateodata forma noastra a fost foarte buna anul trecut, dar nu am reusit sa obtinem rezultatele de care eram capabili. Au fost multe lucruri minore care ne-au costat pozitii, de exemplu problemele de la startul curselor. Dar cand inveti ceva, intotdeauna poti imbunatati pentru a evita problemele similare in anul urmator".

  • jano_rajmond, joi, 10.01.2008 17:23
    Aha =))

    Dupa ce pleaca toata lumea de la ceremonie si ramane podiumul gol probabil o sa poata si Trulli si Glock sa urce pe el... numai asa sa stie si ei cum e pe acolo... altcumva nu prea cred :P