Force India vor sa ajunga in Q2

Publicat marţi, 22.04.2008 15:37 de Daniel Popescu

Oficialii Force India sunt increzatori ca cel putin unul dintre pilotii echipei va reusi sa ajunga in partea a doua calificarilor.

Force India nu au reusit niciodata in acest sezon sa ajunga in Q2, desi acesta fusese obiectivul fixat de oficalii echipei. Totusi, odata cu noile update-uri pregatite pentru cursa de la Barcelona, Force India sunt mai increzatori ca oricand ca pot realiza acest obiectiv.

"O zecime de secunda nu a contat niciodata atat de mult ca acum. Toti baietii de pe pista si de la fabrica fac tot posibilul pentru a castiga chiar si o milisecunda si ne-am apropiat tangential de plutonul de mijloc"

, a declarat patronul Vijay Mallya.

"Am incredere ca performanta va veni. Daca ne uitam la ce ultimele cinci luni vom vedea cat de mult am realizat. Nu mai suntem in spatele grilei. Nimeni nu asteapta miracole, dar faptul ca ne-am calificat aproape de locul 16 si am terminat pe 12 in Malaezia si Bahrain demonstreaza ca totul este pozitiv".

Seful echipei, Colin Kolles, l-a completat pe Mallya spunand ca echipa trebuie sa lupte pentru puncte in Spania. "De data aceasta obiectivul este sa ajungem in Q2 si sa castigam puncte. Lucram din greu pentru a atinge aceste obiective si ssunt increzator ca le vom atinge mai devreme sau mai tarziu", a declarat Kolles.