Fisichella si Sutil, confirmati verbal la Force India

Publicat vineri, 17.10.2008 14:57 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil vor concura pentru Force India si in sezonul viitor, potrivit declaratiilor patronului Vijay Mallya.

Boss-ul echipei Force India s-a declarat incantat de evolutiile pilotilor sai din acest sezon si, in acelasi timp, a confirmat ca amandoi urmeaza sa concureze pentru indieni si in 2009.

"Am spus foarte clar ca sunt multumit cu Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella si ei vor continua in 2009", a precizat el in cadrul unei conferinte de presa in China.

Totusi, confirmarea este numai una verbala, nefiind inca oficalizata prin semnarea contractelor. Sutil concureaza la echipa din 2007, cand team-ul purta denumirea de Spyker, in timp ce Fisichella a ajuns la Force India dupa ce a parasit team-ul Renault. Niciunul dintre ei nu a reusit sa castige vreun punct in acest sezon.

  • bianca_80, vineri, 17.10.2008 15:12
    Briatore

    "Now that he has a five point-lead, he could repeat the Guinness trick. For me, Massa will win the title," Briatore said. Ce chestiune dom`le....

  • stefank13, vineri, 17.10.2008 15:37
    @daniel.popescu

    Tot verbal a fost confirmat si Buemi la Toro Rosso de catre Tost acum vreo 4-5 sapt. si nu a primit puncte. S-au pierdut ceva pagini din faimoasa lista de punctare?