Alonso remarca progresele inregistrate la Shanghai

Publicat vineri, 17.10.2008 14:39 de Daniel Popescu

Fernando Alonso este multumit de modul in care a decurs prima zi de antrenamente libere de la Shanghai si remarca progresele inregistrate de Renault.

Alonso a fost in forma maxima in prima zi de antrenamente din China, terminand cea de-a doua sesiune pe locul 2, chiar in spatele lui Lewis Hamilton.

Spaniolul, care a ajuns in China dupa doua victorii rasunatoare in Singapore si Japonia, este increzator in privinta sanselor echipei sale cursa din acest weekend.

"Am fost capabili sa completam programul fara nicio problema si acum avem multe date interesante, ceea ce ne permitem sa abordam intr-un mod optimist restul weekendului. Inca avem cateva lucruri de imbunatatit, dar cu siguranta am facut progrese astazi", a declarat el.

Performanta lui Alonso a fost completata de coechipierul sau, Nelson Piquet Jr, care a terminat antrenamentele pe locul 3. "Am invatat mult in cele trei ore de antrenamente de astazi. Am facut multe tururi si am colectat cateva date interesante pe care le voi analiza impreuna cu inginerii mei", a precizat brazilianul. "Stabilitatea masinii s-a imbunatatit, dar sunt sigur ca asta este ceva la care trebuie sa lucram in ultima sesiune de antrenamente".