Hamilton, increzator in sansele sale

Publicat vineri, 17.10.2008 13:37 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton este optimist in perspectiva cursei de la Shanghai dupa ce a reusit sa domine autoritar cele doua sesiuni de antrenamente libere de vineri.

Liderul clasamentului general a marturisit ca monopostul McLaren este foarte competitiv in Shanghai indiferent de setarile adoptate pe parcursul zilei.

"De cand am ajuns pe circuit masina a fost foarte stabila si asta mi-a permis sa parcurg programul fara probleme", a declarat englezul.

"Indiferent ce am schimbat la masina, aceasta a mers din ce in ce mai bine, iar aderenta si stabilitatea s-au imbunatatit. Este cel mai bun mod de a incepe weekendul si asta mi-a dat incredere pentru urmatoarele doua zile. Ma simt intr-o pozitie foarte favorabila"

.

Hamilton conduce clasamentul general avand un avans de 5 puncte in fata principalului sau rival, Felipe Massa.

Coechipierul sau, Heikki Kovalainen a fost la randul sau incurajat de prestatia de vineri de la Shanghai. "Circuitul a fost surprinzator de murdar in aceasta dimineata, dar totul a mers bine in ambele sesiuni", a declarat finlandezul. "Am fost rapizi imediat, ceea ce este incurajator, si am petrecut ambele sesiuni imbunatatind stabilitatea masinii. Sunt concentrat pe jobul nostru in urmatoarele doua curse si ziua de astazi arata ca am inceput bine. Astept cu incredere restul weekendului si sunt increzator ca putem obtine un rezultat bun".

  • Join, vineri, 17.10.2008 14:31
    Sa speram ca...

    sa speram ca o sa castige duminica pentru ca merita si sper ca massa sa abandoneze deoarece numa asa il mai putem aduce pe soarece cu picioarele pe Terra!!!Bafta Lewis!!!!!!

  • marianescu, vineri, 17.10.2008 14:50
    eh, sa nu abandoneze Massa...

    ...ca apoi orice altceva va fi de vina, mai putin pilotul... Uite, eu chiar imi doresc sa ia si Massa UN punct duminica, sincer! Ce sa mai ne tot scarpinam atata la ceafa... pana la urma, ce-o fi om vedea. Sper doar ca sa castige CEL MAI BUN, titlul sa fie meritat!

  • NeoGalaxy, vineri, 17.10.2008 14:50
    @Join

    Parafrazandu-te pe tine si noi fanii Ferrari ne putem dori sa-ti abandoneze favoritul dar sa incercam sa fim fair play. Sa nu abandoneze nimeni si sa fie o cursa frumoasa. Iar de adus cu picioarele pe Terra, iti recomand Spitalul 9, o sa fii printre prieteni acolo!

  • DRAKo, vineri, 17.10.2008 17:08
    NeoGalaxy

    Poate vroiai sa spui spitalul 6!

  • ctlnmihai, vineri, 17.10.2008 17:14
    Hamilton

    Ar fi pacat sa piarda titlul. Oricum Lewis is the Best

  • ctlnmihai, vineri, 17.10.2008 17:16
    marianescu

    Din pacate se mai intampla sa castige titlul si persoane care nu-l merita..c'est la vie