Fisichella si Rodriguez asteapta decizia Force India

Publicat marţi, 18.12.2007 12:40 de Daniel Popescu

Roldan Rodriguez si Giancarlo Fisichella sunt marii favoriti sa concureze alaturi de Adrian Sutil la Force India in 2008, potrivit presei din Spania.

In ciuda zvonurilor din presa europeana potrivit carora echipa patronata de Vijay Mallya a decis deja sa semneze cu Fisichella, cotidianul spaniol Marca sugereaza ca debutantul spaniol Rodriguez este inca in lupta.

O decizie oficiala este asteptata in cursul acestei saptamani, insa Marca sustine ca Rodriguez a fost prezent la sediul echipei de la Silverstone. Se pare ca el va petrece cateva zile la fabrica echipei din Marea Britanie, fiind posibil sa se urce in monopostul pentru 2008.

Alti piloti care spera sa obtina postul de pilot la Force India sunt Christian Klien, Tonio Liuzzi, Franck Montagny si Giedo van der Garde. Desi sutine ca Rodriguez are sanse mari sa ajunga la o intelegere cu Mallya, Marca il citeaza pe managerul lui Fischella, Enrico Zanarini, spunand ca este sigur ca italianul va semna cu echipa lui Mallya. "Acum ei vor lua o decizie si nu avem nicio problema sa asteptam ca acest lucru sa se intample", a spus el.