Fisichella neaga tensiunile de la Force India

Publicat luni, 06.10.2008 17:49 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella a negat zvonurile legate de tensiunile existente la Force India intre seful echipei, Colin Kolles, si directorul tehnic Mike Gascoyne.

Potrivit unor informatii de presa aparute la inceputul luni septembrie, rezultatele modeste inregistrate de Force India in acest sezon au condus la aparitia unor tensiuni intre Kolles si Gascoyne.

Totusi, Fisichella sustine ca echipa este unita si ca neintelegerile sunt normale in contextul in care team-ul spera sa-si imbunatateasca performantele.

"Sincer sa fiu nu am observat nicio frictiune la echipa", a declarat Fisichella in cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formuli 1. "Cred ca fiecare echipa vrea sa fie competitiva si din acest motiv sunt discutii intre membri echipei. Dar nu am suferit niciodata de asa ceva" (n.r - tensiuni).

"In orice caz, pozitia noastra in subsolul clasamentului a fost o motivatie suplimentara pentru a continua sa fortam. Stiu doar ca seful meu, Vijay Mallya, mi-a promis o masina buna pentru 2009 si am incredere in el 100%".