Ferrari nu pregateste un nou contract pentru Raikkonen

Publicat miercuri, 09.01.2008 16:02 de Daniel Popescu

Oficialii Scuderiei Ferrari sunt bucurosi sa astepte inainte de a incepe negocierile cu Kimi Raikkonen pentru un nou contract, preferand sa il lase pe pilotul finlandez sa se concentreze pe castigarea celui de-al doilea titlu mondial.

Actualul contract al lui Raikkonen expira expira in 2009, iar echipa a specificat clar ca nu se grabeste sa inceapa discutiile.

"Nimic nu ne impiedica sa privim spre viitor si sa ne gandim ca Raikkonen va ramane la Ferrari si dupa incheierea actualului contract, dar vom discuta despre asta la momentul potrivit. Pentru moment, Kimi trebuie sa se concentreze pe acest sezon".

In ciuda speculatiilor ca Fernando Alonso ar putea ajunge in viitor la Ferrari, Domenicali a precizat ca in prezent echipa nu se gandeste la alti piloti. "Alonso si Ferrari? Multe speculatii s-au facut pe aceasta tema, dar avem doi piloti buni. Nu luam in considerare 'problema' Alonso. Vom vedea ce se va intampla in viitor".

De asemenea, Domenicali a confirmat ca Raikkonen si Felipe Massa vor avea statut egal in 2008, chiar daca finlandezul este acum campion mondial. "Avem doi piloti care incep noul sezon pe picior de egalitate. Fiecare isi va juca sansa la victorie si nu exista schimabri in privinta aceasta", a incheiat Domenicali.

  • kimi, miercuri, 09.01.2008 19:01
    mi se pare foarte corect

    foarte corect.....masini egale......nu k anu trecut la mclaren.....cand ham-ham a fost avantajat....forza ferrari

  • Spawn, joi, 10.01.2008 13:54
    Hm..DA!

    Anul trecut am tinut cu meclaren,si m-a dezamagit foarte mult,si nu ma refer la piloti ci doar la strategia proasta de la meclaren.Acum nu mai conteaza si anul acesta voi tine cu ferrari,ptr ca este o firma cu capul pe umeri,nu meclaren care este cu caul in nori..asta e VA SALUT

  • corect, vineri, 18.01.2008 22:23
    deea

    sincer va fi egalitate pana la jumatatea sezonului iar apoi cine va fi primul va primi ajutor sh din partea colegului////////////desi tin sa cred ca massa va avea prima sansa la titlu chiar daca kimi e campion mondial (sper sa ma insel)

  • MrKimi, vineri, 25.04.2008 22:14
    :)))

    massa campion mondial.... da.... dupa ce se retrage KIMI.... :))